VAN / EDREMİT - Dönemeç İlkokulu

Dönemeç İlkokulu

DONEMEC KÖYÜ EDREMİT/VAN
Vizyon
• Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.
Misyon
• Çocuklarımıza, çağdaş bir eğitim ortamı yaratarak hızla değişen ve gelişen yüzyıl içinde onlara gerekli olacak sevgi, ilgi, beceri ve davranışlar kazandırmaktır.
Başarılar
Okulumuz 2012-2013 eğitim-öğretim yılında düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında ikincilik madalyasını kazanmıştır. Daha önceki yıllarda da spor dallarında başarılar elde edilmiştir.
08.30-14.30
Ulaşım okulumuza öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
DÖNEMEÇ KÖYÜ EDREMİT/VAN
İL MERKEZİNE:30KM İLÇE MERKEZİNE:12KM